Raamdecoratie

Naast vloeren biedt Van Eyken veel mogelijkheden aan voor raamdecoratie. Door onze samenwerking met Zonnelux worden al onze raamdecoraties met de beste materialen op maat gemaakt. Hiermee kunnen wij voor iedere ruimte en iedere wens een geschikte raamdecoratie bieden.

Het belang van goede raamdecoratie

Bij het vormen van een interieurstijl is de keuze van raamdecoratie erg belangrijk. Raamdecoraties bepalen voor een deel de sfeer van een ruimte en kunnen de perfecte aanvulling zijn bij de gekozen interieurstijl. De sfeer wordt mede bepaald door het licht en de warmte in de ruimte. Hierbij speelt raamdecoratie een grote rol. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende raamdecoraties die wij bieden.

Voordelen

  • Maakt je interieur af
  • Reguleren van de warmte
  • Spelen met de lichtinval
  • Zorgen voor verduistering
  • Onbeperkte mogelijkheden
  • Op maat gemaakt

Gordijnen

Er bestaan veel verschillende soorten gordijnen. Zo bieden wij onder andere rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen. Maar ook lamellen en horren vallen binnen onze mogelijkheden. Elk soort gordijn biedt zijn eigen opties en voordelen. Bij elk gordijn bieden wij transparante en verduisterende varianten. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende texturen en stoffen, mooie dessins en een breed aanbod aan kleuren. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de opties die het beste bij jouw situatie passen. Hier willen wij je graag bij helpen.

Jaloezieën

Met onze jaloezieën kies je voor een raamdecoratie waarbij goed gevarieerd kan worden met lichtinval. Bij zowel de houten jaloezieën als de aluminium jaloezieën kan worden geschakeld tussen licht, donker en alles daartussenin. Bij onze jaloezieën bieden wij een groot aanbod aan mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende lamellenmaten, tot wel 172 kleuren en iedere raamvorm die je nodig hebt. Kom eens langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Shutters

Een populaire keuze in raamdecoratie zijn de shutters. Ook onze shutters worden op maat gemaakt en bieden verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij verschillende lamelbreedtes en een onbeperkt aanbod in kleuren. Hiermee heb je de mogelijkheid om de raamdecoratie perfect aan te laten sluiten bij jouw interieur en zal het je stijl helemaal af maken. Onze shutters zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen zorgen voor een mooie lichtinval, maar hebben ook een goede verduisterende werking. Onze shutters worden afgewerkt met een uv-bestendige, water dragende en milieuvriendelijke lak, waardoor de shutters en jarenlang prachtig uit blijven zien.

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?