Over Van Eyken Vloeren

Wij van Van Eyken Vloeren hebben als doel om ieder huis te verrijken met een goede vloer, die zorgt voor meer wooncomfort en waar je iedere dag van kunt genieten. Wij bieden onbeperkte mogelijkheden, waardoor wij voor iedere situatie een geschikt aanbod hebben. Naast PVC vloeren, bieden wij ook gietvloeren, raamdecoratie en stalen kozijnen. Wij streven bij iedere klant naar het bieden van het perfecte aanbod, goede dienstverlening en een mooie afwerking, zodat je alleen maar hoeft te genieten van onze geleverde diensten.

De voordelen van uw PVC vloer

Van Eyken heeft alle PVC soorten en PVC topmerken in huis waardoor voor ieder huis en iedere situatie wel een geschikte PVC vloer is. Daarbovenop brengt een PVC vloer veel voordelen met zich mee:

  • PVC vloeren hebben een natuurgetrouwe uitstraling en zijn erg onderhoudsvriendelijk.
  • De vloeren zijn kleurvast, wat ervoor zorgt dat de vloer er ook lang als nieuw uit blijft zien.
  • PVC vloeren hebben een geluiddempende werking.
  • De PVC vloeren die wij leggen zijn uitsluitend van top merken, zo ben je altijd gegarandeerd van een goede vloer. Daarnaast krijg je op al onze vloeren 10 jaar garantie.

Offerte aanvragen

De winkel

In onze winkel hebben wij veel voorbeelden van onze producten en nemen wij alle tijd om met jou de mogelijkheden te bespreken. Verschillende PVC vloeren, raamdecoraties en ook de stalen kozijnen zijn bij ons in de winkel te bewonderen. Hierbij kun je ervaren wat de kwaliteit is van onze producten en ben je van harte welkom om, samen met ons, de mogelijkheden voor jouw huis te bespreken.

Neem contact op

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?