PVC Vloeren

PVC vloeren zijn de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en worden door steeds meer mensen gekozen. Door de hoge kwaliteit en de beschikbare PVC topmerken ben je gegarandeerd van een goede, mooie vloer in elke ruimte. Van Eyken Vloeren biedt onbeperkte mogelijkheden, waardoor wij in staat zijn om voor elk project de juiste PVC vloer te bieden.

Voordelen/kenmerken

Van Eyken heeft alle PVC soorten en PVC topmerken in huis waardoor voor ieder huis en iedere situatie wel een geschikte PVC vloer is.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kleurvast
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Geluiddempend
  • Uitsluitend top merken
  • Fabrieksgarantie, meestal 10 jaar of meer

Offerte aanvragen

Verschillende PVC soorten

Er zijn veel verschillende PVC soorten. De meest voorkomende zijn PVC stroken, PVC tegels en click PVC. Iedere situatie vraagt om een ander soort PVC. Bovenstaande PVC soorten staan hieronder verder toegelicht, zodat je een goede keuze kunt maken voor de vloer die het beste bij jou past.

PVC stroken

Deze PVC soort bestaat uit kunststof stroken van 2-3 mm dik. De stroken hebben het formaat van een laminaatplank en zullen op de vloer worden verlijmd. Dit zorgt voor een stevige vloer die erg onderhoudsvriendelijk is en daarnaast ook geluiddempend en slijtvast is. Doordat de vloer verlijmd wordt, heeft vuil geen ruimte om zich te nestelen in de kieren. Dit zorgt ervoor dat deze vloer ook zeer geschikt is in een huishouden met huisdieren. Belangrijk is om hierbij te vermelden dat de ondergrond optimaal ge√ęgaliseerd moet zijn voor het beste resultaat. Ons advies is om PVC stroken te laten leggen door een van onze professionals voor het mooiste resultaat.

PVC tegels

PVC tegels worden op dezelfde manier gelegd als PVC stroken. De tegels worden aan elkaar verlijmd en zorgen op deze manier voor een mooie vloer van goede, stevige kwaliteit. Een groot verschil met de stroken is dat de tegels in veel afmetingen, motieven en dessins te verkrijgen zijn. Veel effecten als beton, keramisch en natuursteen kunnen met de PVC tegels nagebootst worden. De uitstraling is hetzelfde, maar met de voordelen van een PVC vloer.

PVC click

PVC click bestaat uit PVC planken die gemakkelijk zelf te leggen zijn. Door het kliksysteem van de PVC planken, sluiten de planken goed op elkaar aan en is het leggen te vergelijken met het leggen van een laminaatvloer. Een aantal grote voordelen van PVC ten opzichte van laminaat is het onderhoud, de geluid reductie en de hoge kwaliteit. PVC click is goed te combineren met een ondervloer, waardoor dit in specifieke situaties de beste keuze is. Zo kan er onder de PVC een geluiddempende ondervloer worden aangebracht, ideaal voor een appartement of bovenverdieping.

Legservice Van Eyken

Bij Van Eyken Vloeren hebben wij voor elk project de juiste professional in huis. Zowel PVC stroken, PVC tegels als PVC click kunnen wij voor u leggen en wij zorgen voor de mooiste afwerking van uw vloer. Hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit van jouw vloer.

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?